OFERTA TERMOPANE TURDA


Cu termopanele oferite in Turda de catre compania noastra - SELECTIVE PLAST, puteti avea un trai confortabil, linistit, in siguranta, si toate aceste lucruri minunate, la preturi incredibil de accesibile. Faceti ca acest lucru sa devina viata dumneavoastra de zi cu zi pentru dumneavoastra si familie, luand legatura cu echipa noastra de productie si montaj si dati-ne voie sa va transformam modul de viata din bun in si mai bun, chiar acum.

Despre modul nostru de lucru in productia de termopane Turda

In orasul plin de viata Turda, asezat in judetul Cluj, se afla un reper de calitate si accesibilitate in domeniul imbunatatirii locuintei dumneavoastra - compania SELECTIVE - specializata in ferestre cu geamuri termopan ieftine de top, plasa tantari si rulouri geam si garaj, compania noastra si-a creat o nisa ca destinatie de top pentru proprietarii de locuinte care doresc sa isi imbunatateasca spatiile de locuit, apartamentele sau spatiile comerciale. Turda - situat la aproximativ 30 Km de orasul simbol al Romaniei - Cluj-Napoca, cu o populatie de aproximativ 43000 de locuitori si o economie infloritoare bazata pe diverse industrii, cum ar fi cea a materialelor de constructii, industria chimica si metalurgica - este un centru de activitate vibrant in judetul Cluj. In mijlocul agitatiei acestui oras industrial, societatea noastra cu programul sau de Termopane Turda ieftine se ridica la inaltime, oferind o gama larga tamplarie PVC, ferestre, geamuri si usi interior exterior, produse adaptate pentru a satisface nevoile diverse ale clientilor sai.

Termopane Turda fabricate de noi, respect, clienti

In centrul ethosului fabricii noastre de productie, se afla angajamentul de a oferi o calitate de neegalat la preturi accesibile pentru piata din Turda, Cluj-Napoca si chiar intregul judet Cluj. Spre deosebire de alti concurenti de pe piata, echipa noastra acorda prioritate satisfactiei clientilor mai presus de orice, asigurandu-se ca fiecare client primeste o atentie personalizata si o indrumare de specialitate pe tot parcursul procesului de achizitie. Unul dintre produsele emblematice oferite de Termopane Turda SELECTIVE este gama sa tamplarie PVC - geamuri si usi termopan interior exterior. Renumite pentru proprietatile lor exceptionale de izolare, ferestrele si usile termopan ofera proprietarilor de locuinte o multitudine de beneficii. Prin incorporarea a doua geamuri de sticla separate intre ele, aceste ferestre ofera o eficienta termica superioara, reducand pierderile de caldura din interiorul spatiilor in timpul lunilor de iarna si minimizand infiltrarea de caldura in timpul verii, imbunatatind astfel eficienta energetica si reducand cheltuielile facturilor la utilitati. In plus, geamurile termopan si usile interior exterior oferite de compania noastra, confera o izolare fonica sporita, creand in interiorul spatiului in care sunt instalate, un mediu de viata linistit si pasnic, lipsit de perturbatii din exterior. Aceasta caracteristica este deosebit de avantajoasa pentru rezidentii care locuiesc in zone urbane ale Turdei, unde poluarea fonica poate fi o problema predominanta.

Plasa tantari Turda, rulouri - alte produse de calitate si ieftine

Pe langa serviciul nostru de termopane Turda echipa noastra ofera, de asemenea, o gama de produse complementare, inclusiv plasa tantari Turda, rulouri de geam si de garaj in Turda. Dupa cum stim, plasele de tantari ofera o bariera eficienta impotriva insectelor, permitand proprietarilor de locuinte sa se bucure de aerul proaspat fara ca insectele enervante sa le invadeze spatiile de locuit. In mod similar, rulourile geam si garaj ofera un plus de securitate si intimitate, protejand locuintele impotriva intrusilor, asigurand in acelasi timp izolarea vizibilitatii si controlul luminii.

Companie, strategie, satisfactia clientilor

Ceea ce diferentiaza firma noastra de concurentii sai este angajamentul sau de neegalat fata de satisfactia clientilor. De la consultarea initiala pana la instalarea finala, firma noastra termopane Turda asigura clientilor sai o experienta fara probleme si fara complicatii. Spre deosebire de alte companii care pot percepe taxe exorbitante pentru transport sau masuratori, SELECTIVE ofera aceste servicii in mod gratuit, asigurandu-se ca toti clientii pot lua decizii informate fara a se exagera in legatura cu costurile proiectului. Cand vine vorba de produsele noastre, in compania noastra totul este ieftin si de calitate. In plus, firma noastra merge mai departe, oferind clientilor sai consultanta gratuita de specialitate in domeniu. In domeniul de termopane Turda fie ca este vorba de sfaturi privind selectarea stilurilor de ferestre potrivite sau de sfaturi privind maximizarea eficientei energetice, fie ca este vorba de plasa contra insectelor sau chiar daca este vorba de rulouri, echipa de profesionisti bine informati a companiei noastre este intotdeauna la indemana pentru a oferi indrumare si sprijin. Ca o dovada a angajamentului sau fata de excelenta, fabricile noastre de productie termopan au o baza de clienti loiali si au castigat recenzii entuziaste din partea clientilor multumiti in multe regiuni din tara. Cu peste 2000 de firme comerciale care opereaza in Turda, fabrica noastra de productie a aparut ca un partener de incredere pentru proprietarii de case si intreprinderi deopotriva, oferind calitate si servicii de neegalat la preturi imbatabile. In concluzie, SELECTIVE este un reper al calitatii si accesibilitatii in Turda. Cu gama sa de produse de top, termopane Turda sau plasa impotriva insectelor, rulouri garaj sau geam, firma noastra este pregatita sa transforme modul in care proprietarii de locuinte abordeaza imbunatatirea locuintei sau spatiului comercial. Prin prioritizarea satisfactiei clientilor si prin oferirea de indrumare de specialitate la fiecare pas, ne-am consolidat reputatia de destinatie de referinta pentru toate nevoile dumneavoastra de ferestre si usi termopane interior exterior ieftine in Turda si in intreg judetul Cluj.
Contact SELECTIVE


Adresa Fabricii:

Str. Corneliu Coposu, Nr. 167, Taietura Turcului, Cluj-Napoca, 400228

Telefon:

0754 763 354

Email:

office@selective.ro

WhatsApp:

+40 754 763 354

Facebook

SELECTIVE