OFERTA RULOURI CLUJ


Rulourile pentru geamuri si rulourile de garaj oferite de compania noastra SELECTIVE in orasul Cluj sunt o metoda accesibila si incredibil de eficienta pentru a oferi casei tale protectia, intimitatea si securitatea de care este nevoie. Create si produse special in Romania, acestea imbunatatesc securitatea locuintei si ofera un control superior al climei, o caracteristica cruciala pentru toti proprietarii de locuinte si case din Cluj Napoca.

Despre productia SELECTIVE de rulouri Cluj

Folosim tehnologie specifica de productie pentru rulouri Cluj produse de noi, care sunt create cu materiale premium fabricate in Europa si sunt insotite de garantia calitatii oferite de compania noastra SELECTIVE - furnizor Rulouri Cluj Premium. Aceste rulouri sunt o investitie excelenta pentru casa ta din Cluj, sau chiar din zonele din intregul judet: Huedin, Turda, Floresti, Marisel, Campia Turzii, Dej, Iara, Apahida, Baciu, Gilau, Mica, Sic, Viisoara. In afara faptului de a oferi protectie pe tot parcursul anului impotriva ploii, vantului, razelor solare si a intrusilor, precum si pentru a minimiza zgomotul, rulourile noastre premium din industrie au optiunea de a adauga confort modului dumneavoastra de viata, ele pot fi actionate manual sau cu un motor, in functie de nevoile tale exacte.

Beneficiile rulourilor oferite de SELECTIVE in Cluj

Compania noastra axata pe ramura de rulouri Cluj are o gama larga de solutii creative, placute din punct de vedere estetic, la preturi rezonabile. Daca ai nevoie de rulouri de geam sau rulouri de garaj pentru a proteja casa si lucrurile la care tii cel mai mult, SELECTIVE este compania pe care trebuie s-o contactezi. Rulourile de geam sau de garaj, sunt fabricate din materiale de inalta calitate si reprezinta o modalitate excelenta de a imbunatati confortul pe care il ai si de care ai nevoie in interiorul caminului tau. In plus, acestea ofera o protectie excelenta impotriva razelor ultraviolete care pot rani pielea si grabi dramatic procesul de imbatranire, pe langa faptul ca pot provoca deteriorarea covoarelor, draperiilor si a altor obiecte de mobilier din casa. Prin reducerea consumului de energie electrica, rulourile SELECTIVE te vor ajuta sa economisesti bani la cheltuielile de incalzire si racire. In timpul verii, rulourile pastreaza caldura in interior, iar in timpul iernii pastreaza frigul afara fara a intra in interior. Casa ta ar putea fi cu pana la 90% mai calda iarna si cu pana la 50% mai rece vara datorita rulourilor. Pe langa faptul ca reduc zgomotul si ofera protectie pe tot parcursul anului impotriva intrusilor, rulourile protejeaza si impotriva vantului si a resturilor si obiectelor zburatoare luate de vant sau alte cazuri speciale. Rulourile ofera o intimitate crescuta si un control superior al luminii, sunt mici in greutate, dar incredibil de puternice. Rulourile ajuta la ferirea de incendii din afara casei tale, de asemenea rulourile vor intuneca spatiul in timpul zilei, perfect pentru persoanele care lucreaza in schimburi.

Rulouri Cluj - Produse de top - Calitate Premium

Rulourile de geam sau de garaj SELECTIVE sunt cea mai buna optiune de protectie disponibila impotriva tuturor intemperiilor. Acestea sunt fabricate pentru a rezista la clima schimbatoare de toamna din Cluj, astfel incat poti fi sigur ca ele va vor oferi protectia de care ai nevoie tu si familia ta, in plus, rulourile noastre elegante sunt facute pentru a se potrivi cu estetica oricarei proprietati, pentru a oferi un aspect atractiv pentru a creste valoarea casei tale si pentru a satisface dorintele proprietarilor de locuinte in materie de securitate, intimitate si confort. Cu SELECTIVE Rulouri Cluj aveti Produse de top - Calitate Premium garantata.

De ce sa alegeti rulouri Cluj de la SELECTIVE ?

Foarte apreciatele rulouri Cluj de la SELECTIVE, sunt la clasa premium si se potrivesc perfect pentru designul, tendinta si clima din Romania - Cluj Napoca. Spre exemplu, in alte tari si pe alte continente, rulourile ofera o aparare superioara impotriva furtunilor si a daunelor semnificative pe care acestea le-ar putea provoca caselor locuite. Pe langa resturile zburatoare si rafalele puternice care pot sparge sticla, unul dintre cele mai frecvente moduri in care ciclonii tropicali si furtunile puternice provoaca daune materiale este reprezentat de daunele provocate de grindina, care chiar daca in Romania nu este severa, poate produce daune. Rulourile noastre sunt solide si durabile si sunt create cu materiale premium fabricate in Europa si proiectate pentru a rezista conditiilor meteorologice locale sau chiar extreme daca este sa luam exemplul de mai sus, ele ofera o protectie fiabila impotriva intemperiilor. In prezent, in alte tari pe alte continente, multe organizatii guvernamentale recomanda adaugarea de rulouri de inalta calitate aplicate pe ferestre ca o linie suplimentara de aparare impotriva incendiilor. Acestea ofera o protectie imbunatatita care poate impiedica geamurile sa se sparga si caldura sufocanta sa intre in casa. Instalarea de rulouri noi la ferestrele tale este o decizie inteleapta care ar putea salva casa ta de multe situatii neplacute. Pentru oferte si informatii de rulouri Cluj contacteaza SELECTIVE la telefon: 0754 763 354.
Contact SELECTIVE


Adresa Fabricii:

Str. Corneliu Coposu, Nr. 167, Taietura Turcului, Cluj-Napoca, 400228

Telefon:

0754 763 354

Email:

office@selective.ro

WhatsApp:

+40 754 763 354

Facebook

SELECTIVE