OFERTA PLASE INSECTE CLUJ


Puneti capat vizitelor nedorite ale mustelor, tantarilor, viespilor, lacustelor, bondarilor, gandacilor, moliilor, albinelor si altor insecte. Acum este posibil sa va deschideti ferestrele la orice ora din zi sau din noapte. Pentru siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra instalati plase de tantari SELECTIVE la ferestre si usi. Aveti mai multe optiuni: plase fixe montate pe rama, cu magnet plisat sau cu rola; selectati dintr-o varietate de culori!

Plase impotriva insectelor SELECTIVE Cluj

Cu totii stim cum este cu caldura de vara, ca este dificil sa tii ferestrele închise pe timpul verii si ca este de asemenea imposibil sa tii ferestrele deschise - din cauza insectelor ! Trebuie totusi sa lasati aerul sa intre în casa si sa aerisiti sistemul de aer conditionat. Doriti sa aerisiti pentru ca aveti geamuri duble, dar sunteti constient ca daca lasati fereastra deschisa riscati sa "invitati" în casa o serie de vizitatori nedoriti, printre care gandaci, lacuste, muste, tantari, albine, viespi si bondari.

Beneficiile plaselor oferite de SELECTIVE in Cluj

Cum ati gestiona aceasta situatie ? Cunoasteti noptile frustrante in care vreti sa dormiti, dar nu puteti din cauza tantarilor si stiti, de asemenea, cat de enervant este ca mustele sa zboare în jurul vostru si sa nu puteti sa le opriti. Poti alege acum sa acoperi rama ferestrelor tale cu plase de tantari, ceea ce îti va asigura plecarea acestor vizitatori nedoriti. Montarea unei plase pentru a alunga acesti mici "invadatori" este optiunea ideala, deoarece elimina nevoia de spray-uri insectifuge, tablete împotriva tantarilor si gadgeturi portabile care contin diverse substante chimice.

De ce sa alegeti plase insecte Cluj de la SELECTIVE ?

De obicei, o fereastra sau o usa permite insectelor sa intre în casa. Insectele pot intra într-o cladire printr-o fereastra deschisa, usa de la intrare sau usa de la balcon. Puneti plase de protectie împotriva insectelor la ferestre si usi. Aveti la dispozitie o multitudine de alternative, inclusiv plase de tip rulou, plase cu cadru fix, plase pentru ferestre si usi, plase cu deschidere verticala si plase cu deschidere orizontala. Orientati-va si contactati-ne!
Contact SELECTIVE


Adresa Fabricii:

Str. Corneliu Coposu, Nr. 167, Taietura Turcului, Cluj-Napoca, 400228

Telefon:

0754 763 354

Email:

office@selective.ro

WhatsApp:

+40 754 763 354

Facebook

SELECTIVE