GEAMURILE TERMOPAN DE CULOAREA LEMNULUI, CE LE RECOMANDA PE ELE


Unicitatea stilului este importanta in alegerea aspectelor de design al ferestrelor pentru casa dumneavoastra. Geamurile termopan ar trebui sa completeze si sa imbunatateasca aspectul general al casei. Este esential sa alegeti profilurile corecte de termopane care adauga valoare unei cladiri, fie ca instalati o fereastra noua sau inlocuiti una veche. Geamurile cu tamplarie PVC cu finisaje autentice din lemn devin din ce in ce mai populare, pe masura ce se dezvolta cererea de ferestre atractive, dar si rentabile. Profilurile din lemn sunt populare in randul proprietarilor de locuinte, deoarece sunt atractive din punct de vedere vizual. Cu toate acestea, ele sunt costisitoare si dificil de intretinut pe termen lung. Odata insa, cu introducerea geamurilor cu tamplarie din PVC de culoarea lemnului, cadrele vechi din lemn nu mai sunt singura optiune de pe piata ferestrelor.

Conceptul de casa perfecta

In ultimii ani, tamplaria PVC a castigat enorm de mult in popularitate. Inainte, proprietarii de locuinte aveau doar posibilitatea de a achizitiona profile din lemn, dar costisitoare. Geamurile termopan din PVC de culoarea lemnului au acum un aspect la fel de frumos ca si ferestrele din lemn adevarat, datorita progreselor tehnice. Din pricina finisajului lor rafinat si neted si a capacitatii de a se potrivi cu arhitectura din jur, acestea devin treptat o optiune foarte esentiala pentru cadrele din lemn. Ramele din lemn natural, pe de alta parte, sunt o alegere populara pentru cladirile vechi de epoca. Cu toate acestea, profile PVC pot reproduce cu precizie chiar si cele mai bune rame din lemn, facandu-le mult mai atragatoare din punct de vedere vizual.

O paleta bogata de culori de unde se poate alege

Cand vine vorba de designul arhitectural, este esential sa ai o nuanta potrivita care sa evidentieze atractivitatea unei cladiri. Din fericire cu geamurile termopan cu tamplariile PVC avand aspect de lemn, puteti alege dintr-o gama larga de culori. Aveti o gama larga de optiuni din care puteti alege, fie ca este vorba de o culoare subtila, de o nuanta eleganta sau de ceva intermediar.

Beneficiile profilelor PVC fabricate in culoarea lemnului

Ferestrele sunt elemente importante ale unei structuri care contribuie la siguranta si frumusetea casei dumneavoastra si nu ar trebui sa fie compromise din punct de vedere al aspectului sau al performantei. Iata cateva dintre cele mai convingatoare motive pentru a achizitiona ferestre din PVC cu efect estetic de lemn.

Au o necesitate de intretinere redusa

Geamurile termopan cu efectul de culoare a lemnului realizate din PVC nu sunt doar mai atractive, ci si mai durabile si mai usor de intretinut. Nu trebuie sa fie slefuite sau vopsite ca cele din lemn obisnuit. Acest lucru face simplu sa obtineti aspectul de lemn natural pe care il doriti, ramanand in acelasi timp in limitele bugetului dumneavoastra. Pentru a asigura rezistenta si longevitatea, sistemele de termopane cu tamplarie PVC sunt realizate numai din cele mai bune componente de substitutie a geamurilor din lemn. Pentru a spori securitatea, acestea sunt proiectate folosind tehnologie de ultima generatie. Materialul geamurilor din PVC contin, de asemenea, proprietati ignifuge incorporate, ceea ce reprezinta una dintre cele mai izbitoare caracteristici de siguranta de care ferestrele traditionale din lemn nu dispun.

O optiune rentabila din punct de vedere pret-calitate

Dat fiind faptul ca cerintele de intretinere a ferestrelor din PVC de culoarea lemnului sunt reduse, veti economisi o suma semnificativa de bani in timp, datorita performantei lor imbunatatite. Veti descoperi ca geamurile termopan cu efect de lemn sunt cea mai rentabila alternativa pentru infrumusetarea casei dvs. atunci cand combinati aceste elemente, cu economia facuta cu cheltuielile initiale reduse de achizitie.

Ca si concept, tamplaria PVC este foarte durabila

Avantajul suplimentar al geamurilor si usilor termopan utilizand tamplaria PVC, fie ca sunt de culoarea lemnului, fie ca au alta culoare, este ca sunt eficiente din punct de vedere termic. In ceea ce priveste performanta termica, acestea depasesc tipurile traditionale de ferestre din lemn cu un singur geam, ceea ce va poate ajuta sa economisiti bani din cheltuielile cu energia. Izolarea fonica de asemenea, este imbunatatita de profilele PVC cu aspect de lemn, rezultand o casa mai calma, mai linistita si mai confortabila. Pentru cei care sunt preocupati de mediul inconjurator, profilele din tamplarie PVC pot fi chiar mai eficiente si mai durabile decat alte tipuri de ferestre din lemn.

Ca si concluzie la cele discutate

Imbunatatirile tehnologice au extins numarul de ferestre de culoarea lemnului disponibile pe piata, oferindu-le proprietarilor de case o multime de motive de incantare. Ca urmare a inovatiei continue in sistemele de termopane si usi din PVC cu efect de lemn, acestea castiga atractivitate ca o alternativa viabila la ferestrele din lemn. Pentru profilele cu tamplarie PVC, compania noastra PLASTALFALINE ofera o varietate de alternative de culori, de la nuante contemporane la texturi de lemn. Acestea nu numai ca depasesc ferestrele traditionale din lemn in ceea ce priveste intretinerea si durabilitatea, dar arata foarte bine in combinatie cu orice structura de constructie.

Contact SELECTIVE


Adresa Fabricii:

Str. Corneliu Coposu, Nr. 167, Taietura Turcului, Cluj-Napoca, 400228

Telefon:

0754 763 354

Email:

office@selective.ro

WhatsApp:

+40754 763 354