CATEVA MOTIVE PENTRU A MONTA USI TERMOPAN LA CASA DUMNEAVOASTRA


Se ne intelegem din start, usile din PVC sunt atat sigure, durabile si elegante, cat si rentabile. La inceputul anilor 1900, un cercetator german a inventat materialul numit PVC, sau clorura de polivinil plastifiata, iar in cativa ani, acest vinil durabil a fost utilizat intr-o varietate de aplicatii, inclusiv in fabricarea usilor de inalta calitate. Iata cateva motive pentru a dota proprietatea pe care locuiti cu usi termopan.

PVC-ul este un material remarcabil de robust in sine

Este rezistent la foc si poate suporta o multime de pedepse inainte de a se rupe. Aceste atribute, precum si alte caracteristici critice de securitate, se regasesc in usile din PVC. De exemplu, usile termopan sunt complet sudate pentru a elimina orice potential punct slab. Incuietorile cu mai multe puncte si armatura din otel galvanizat sunt, de asemenea, incluse. Geamurile termopan sunt, de asemenea, instalate in ferestrele usilor din PVC. Sticla obisnuia sa fie un punct slab al unei usi, dar acesta nu mai este cazul usilor din PVC. Un alt element de securitate remarcabil al usilor folosind tamplarie PVC este geamul termopan, care este compus din doua geamuri de sticla si bordura interna. Cel mai bun lucru este ca PVC-ul isi pastreaza rezistenta si securitatea timp de multi ani. Metalul rugineste, lemnul se deformeaza si se despica, dar PVC este in mod natural rezistent la umiditate si nu se va usca sau coroda.

Placut din punct de vedere estetic, adaugare valoare

Usile din PVC cresc valoarea unei proprietati prin imbunatatirea securitatii si prin faptul ca ofera o izolatie excelenta, dar asta nu este tot. Ele de asemenea, ofera o nota de eleganta care poate fi adaptata pentru a se potrivi gusturilor fiecarei persoane. Usile din PVC sunt disponibile intr-o varietate de modele si dimensiuni. Usile glisante, bifold si frantuzesti, precum si usile frontale compozite, toate sunt optiuni viabile pentru aceasta tehnologie. Panourile usilor care folosesc tamplarie PVC pot fi netede sau pot avea o impresie de granulatie de lemn si, indiferent de textura, toate sunt rezistente la lovituri, deformari si crapaturi.

O alta caracteristica uimitoare a PVC este capacitatea sa de a-si pastra culoarea

Atat usile din PVC cat si ferestrele cu geamuri termopan de exterior sau interior sunt disponibile intr-o varietate de culori, inclusiv rosu, verde, albastru si alb, precum si in culori specializate, cum ar fi stejarul irlandez si lemnul de trandafir. Tamplaria PVC nu necesita slefuire, vopsire sau lacuire din nou. Singura intretinere necesara pentru usile din PVC este o simpla curatare din cand in cand.

Se economisesc bani, sumele pe factura de electricitate sunt mai mici

Usile care sunt produse din tamplarie PVC sunt atat eficiente din punct de vedere energetic, cat si din punct de vedere ecologic. O casa, prin usile si ferestrele sale, pierde in mod constant caldura sau frig. Prin urmare, aparatele de aer conditionat si unitatile de incalzire centrala trebuie sa lucreze mai mult pentru a compensa aceasta pierdere si pentru a mentine o temperatura constanta in toata casa. Usile din termopan sunt mai izolante decat cele din lemn sau metal. Panourile groase din tamplarie PVC si geamurile termopan reduc foarte mult pierderile de caldura si racoare prin usi. Aceasta izolatie impiedica functionarea excesiva a aparatelor de aer conditionat si de incalzire, economisind bani si ajutand mediul inconjurator.

Ca si concluzie...

Daca tragem linie si adunam punctele discutate mai sus, putem spune ca instalarea de usi din PVC este o solutie rentabila pentru a imbunatati securitatea si estetica casei dumneavoastra, economisind in acelasi timp bani prin reducerea consumului de energie. Firma noastra PLASTALFALINE, produce si monteaza usi, instaleaza ferestre termopan de exterior si interior, inca din anul 2009. Pentru termopane, rulouri sau plase impotriva insectelor, contactati-ne. Consultati ' Double Glazed Windows and Doors Europe ' pentru lucrari si colaborari in afara Romaniei, pentru a va face o idee despre fabrica noastra, sau pentru recomandari companiei noastre in limba engleza.

Contact SELECTIVE


Adresa Fabricii:

Str. Corneliu Coposu, Nr. 167, Taietura Turcului, Cluj-Napoca, 400228

Telefon:

0754 763 354

Email:

office@selective.ro

WhatsApp:

+40754 763 354