GEAMURILE TERMOPAN SI PLASELE IMPOTRIVA INSECTELOR


Care sunt beneficiile cheie ale adaugarii plasei de protectie impotriva tantarilor ? Cum ar fi daca ati putea sa va faceti casa mai sigura si mai confortabila cu o singura adaugare ? Multi oameni cred ca o plasa de protectie impotriva insectelor este buna doar pentru a tine mustele afara. Pe de alta parte, aceste plase de protectie au mai multe avantaje decat atat. Sunteti curiosi sa aflati care sunt cateva din aceste avantaje ?

Efecte pozitive asupra sanatatii

In general, ne gandim la cat de enervante sunt mustele, si atunci ne gandim sa le tinem departe de casa. Cu toate acestea, ar trebui sa stiti ca mustele pot reprezenta un risc grav pentru sanatatea dumneavoastra sau a familiei. Totul depinde de locul in care acestea isi petrec timpul. Mustele se vor aduna in zone insalubre, cum ar fi canalizarile si gropile de gunoi, daca li se ofera ocazia. Apoi se infiltreaza in si va pot infecta cu o serie de afectiuni. Aceste insecte aparent nevinovate ar putea perpetua boli, inclusiv tuberculoza, holera si febra tifoida. Plasele impotriva insectelor instalate pe geamuri termopan reprezinta o abordare simpla pentru a imbunatati sanatatea gospodariei dvs, deoarece preventia este intotdeauna cel mai bun remediu.

Sporirea si imbunatatirea securitatii

Da, plasele anti-insecte sunt o tehnica excelenta pentru a tine mustele departe de casa dumneavoastra. V-ati gandit, totusi, ca acestea pot ajuta de asemenea sa tina la distanta intrusi mult mai mari ? Se pot achizitiona versiuni specializate ale plaselor de protectie impotriva insectelor tipice pentru a ajuta la imbunatatirea securitatii casei. Practic, acestea fac acest lucru prin combinarea unui cadru robust cu o plasa extra-rezistenta. Poate ca nu pare mare lucru, dar descurajarea este cel mai important aspect al unei bune securitati a casei. Este mai putin probabil sa fiti jefuit daca va puteti face casa mai greu de patruns. Plasele de protectie impotriva insectelor va pot ajuta in acest demers. Cu toate acestea, securitatea locuintei este doar un mic dintre numeroasele avantaje ale instalarii unei plase de protectie impotriva insectelor.

Adauga valoare de protectie asupra copiilor

Majoritatea parintilor au o o mare obsesie: sa isi protejeze copiii cu orice pret, iar paravanele ofera o solutie neasteptata pentru a-i proteja pe cei mai vulnerabili membri ai familiei noastre. Am discutat deja despre modul in care plasele de tantari va pot proteja copiii de o varietate de boli. La un nivel mai elementar, insa, aceste ecrane pot ajuta la prevenirea iesirii copiilor din casa. Copiii mici sunt in mod constant in pericol de a deschide usa din fata si de a fugi din casa. Apoi, in timp ce va intoarceti spatele, se poate intampla orice. Plasele de protectie impotriva tantarilor concepute special pentru copii pot ajuta la securizarea usilor si va pot mentine copiii in siguranta, si asta totul in timp ce tineti insectele departe de casa.

Sporirea intimitatii

Stiti cine ne poate face sa ne simtim uneori ca niste prizonieri in propriile noastre case ? Chiar vecinii nostri de alaturi... S-ar putea sa doriti sa va lasati termopanele deschise pentru a lasa sa intre aer proaspat sau lumina soarelui. Cu toate acestea, daca faceti acest lucru, le permite tuturor vecinilor curiosi sa se uite direct in casa dvs. Cand vine vorba de aceasta problema, o plasa de tantari este un compromis excelent. Plasa ajuta si la asigurarea intimitatii vizuale pe care o doriti, permitandu-va in acelasi timp sa va bucurati de aer liber din confortul propriei case.

Eficienta adaugata din punct de vedere energetic

Bineinteles, usile si geamurile termopan deschise au mai multe motive de ingrijorare decat vecinii curiosi. Ar trebui sa va ingrijorati si de eficienta energetica a propriei locuinte. Daca lasati usa deschisa, lasati lumina directa a soarelui sa intre in casa. Acest lucru incalzeste interiorul, ceea ce va obliga sa cheltuiti mai multi bani in fiecare luna pentru a regla temperatura. Pe de alta parte, plasele contra insectelor ajuta la reducerea volumului de lumina solara directa care intra in casa. Mai putina lumina inseamna mai putina caldura, iar un paravan de acest gen functioneaza in mod similar cu un panou solar mai simplu pentru casa dumneavoastra. Toate acestea se traduc printr-o factura lunara mai mica la utilitati.

Aspect placut si stil

Faceti un test de imaginatie, imaginati-va pe ferestrele termopan o plasa de tantari. Cel mai probabil, singurul lucru care va vine in minte sunt aceleasi modele de plasa neagra pe care le foloseau parintii si bunicii nostri. Cu toate acestea, designul plaselor a avansat semnificativ in ultimii ani, iar acestea sunt acum o modalitate neasteptata de a adauga un pic de stil la exteriorul imobilului. Totul se reduce la stilul si preferintele personale. In acest fel, plasele de protectie impotriva tantarilor va pot imbunatati aspectul exterior si pot creste potential valoarea proprietatii.

Un aer mai curat

Vorbim adesea despre cat de minunat este sa luam putin -aer curat-. Dar acest lucru dezvaluie un fapt important: majoritatea dintre noi nu primim suficient aer proaspat in viata de zi cu zi. Acest lucru este valabil mai ales in propriile noastre case. Atunci cand deschidem geamurile termopan sau usile pentru a lasa sa intre aer proaspat, lasam sa intre si daunatori, polen si particule de praf sau mizerie din exterior. O plasa anti-tantari poate fi de ajutor in aceasta situatie. Un astfel de paravan actioneaza ca o bariera pentru a tine lucrurile nedorite in afara casei dumneavoastra. In acelasi timp, permite aerului proaspat sa intre in casa. Ca urmare, casa va avea o ventilatie mai buna si un aer mai curat, si asta ne face pe toti sa respiram mai usor.

Lumina naturala

Am discutat anterior despre modul in care plasele de protectie impotriva tantarilor pot ajuta la controlul cantitatii de lumina, si prin urmare, de caldura care intra in casa. Cu toate acestea, cantitatea de lumina care intra este -tocmai buna-. Daca usa este aproape, sau daca permiteti geamurilor termopan sa fie descoperite, veti avea suficienta lumina pentru a vedea totul in sufragerie. Ca urmare, puteti reduce dependenta de luminile interioare, ceea ce duce la economii suplimentare de utilitati. De asemenea, lumina naturala confera casei dvs. un aspect mai natural si mai vibrant, aceasta asigurand o impresie excelenta vizitatorilor.

Contact SELECTIVE


Adresa Fabricii:

Str. Corneliu Coposu, Nr. 167, Taietura Turcului, Cluj-Napoca, 400228

Telefon:

0754 763 354

Email:

office@selective.ro

WhatsApp:

+40754 763 354